2019. október 14. 19:52
mfor.hu

Kedden 11:00 órakor sajtótájékoztatót tart Győr újraválasztott polgármestere, a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt.

Borkai Zsolt kedden 11 órakor sajtótájékoztatót tart Győrben - vette észre az atv.hu az MTI eseménynaptárában. Ez azonban nem jelent még semmi biztosat, hiszen legutóbb pénteken tartott volna sajtótájékoztatót a fideszes politikus, ám azt is lemondta végül.

Az atv.hu értesülései szerint azonban most nem valószínű lemondás, a tervek szerint a szexbotrányba keveredett polgármester "egyoldalú bejelentést kíván tenni". Várhatóan bejelenti kilépését a Fideszből. 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek november legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 528 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.