<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Rengeteg a foglalás, de a járvány miatt bizonytalan, hogy mennyien fognak ténylegesen elutazni a hazai szállodákba - mondta munkatársunk a Trend fm reggeli műsorában.

Hiába jók a következő hat hétre vonatkozó előrejelzések a belföldi turizmusban, egyre nagyobb a hotelek és más szállásadók bizonytalansága a járvány miatt. Nem tudni, hogy valójában mennyien lesznek azok, akik tényleg igénybe veszik a szolgáltatásokat - mondta munkatársunk, Mester Nándor a Trend fm Reggeli monitor című adásában. 

A hotelek maximálisan ügyelnek a tisztaságra (fotó: Pinterest)A hotelek maximálisan ügyelnek a tisztaságra (fotó: Pinterest)

A szállodaipar - már csak a repülővel érkező külföldiek növekvő száma és a hazai vendégek tömeges foglalásai miatt is - optimistán várja az év végét, de az igazgatók mégsem mehetnek biztosra. Bevételeiket megtépázhatja a folyamatosan durvuló járvány, és olyan korlátozások jöhetnek, amik ugyancsak megcsonkítják üzleti terveiket - fűzte hozzá kollégánk.

Utalt ugyanakkor arra, hogy több hotelt átadtak a közelmúltban, és néhány nagyobb egység felújítását is bejelentették. Magyar ingatlanfejlesztők közben újabb, zömmel a közép és a felsőközép kategóriába sorolható szállodák építését indították el, ami egyértelműen a hosszú távú bizalom jele.

A műsor második részében munkatársunk részletesen elemezte a jelentősebb hazai fürdővárosok idegenforgalmi és az ezzel szorosan összefügő ingatlanpiaci helyzetét.

A teljes beszélgetést alább lehet meghallgatni:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.