<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ma sem maradt el a főpolgármesteri tájékoztató, amelyen ezúttal Karácsony Gergely mellett Kerpel-Fronius Gábor jelent meg.

A főpolgármester elmondta, hogy továbbra is folyik az egyeztetés a plázákkal a parkolóházak használatáról, de egyre több üzemeltető nyitott arra, hogy megnyissa ezeket a lakosság előtt.

Március-június a főváros nem számláz ki bérleti díjakat a tőlük helyiségeket bérlő kkv-knak, és azon cégeknek, amelyek nem küldenek el munkavállalókat, a jövőben sem kell ezt az összeget visszafizetni. Több kerületben is hasonló intézkedésekre készülnek az önkormányzat.

Elindult a főváros koronavírus honlapja is, a koronavirus.budapest.hu Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes elmondta, hogy ez nem hírportál jelleggel fog működni, hanem járványvédelmi tanácsokat adnak, valamint a fővárosi és a kormányzati intézkedésekről szóló információk is fel fognak ide kerülni.

A honlap másik fontos funkciója az, hogy a Budapesthez érkező felajánlásokat eljuttassák oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Nagyon sok felajánlás érkezett a városvezetés elmondása alapján.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.