TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Az alapadatok mellett a megyei adatokat is dinamikussá tettük. Az alábbi ábrákról sok minden kiderül a járvány magyarországi terjedéséről. Az adatokat minden nap frissítjük a hazai friss számok megjelenésekor.

1.) A fertőzöttek, a gyógyultak és az elhunytak számának alakulása. Magyarországon március 4-én azonosították az első fertőzöttet. Március 13-án már az első gyógyultról érkezett hír, egy nappal később pedig az első, koronavírushoz kötődő haláleset is megtörtént Magyarországon. 

2) Mintavételekkel kapcsolatban gyakori kritika, hogy azok száma rendkívül alacsony. Az első pár hét után azonban már egyre több tesztet végeztek a hatóságok. 

3) A halálozási ráta a szomszédos országok viszonylatában nagyon magas a járvány kezdete óta. 

4) A koronavírus jellemzően az idősebb korosztály számára jelent magasabb kockázatot. A nemek szerinti megoszlást tekintve a férfiakra tűnik némileg veszélyesebbnek. 

5) Áprilisban Fejér megyében kezdett egy nagyobb ütemben terjedni a vírus, a fertőzöttek közel felét azonban Budapesten és Pest megyében azonosították. 

6) A szomszédos országok viszonylatában az esetszámok alakulása az egyik legkedvezőbb Magyarországon. 

7) Járványgörbe azt mutatja meg, hogy naponta hány új fertőzöttet azonosítottak. Magyarországon régiós viszonylatban laposnak tekinthető a görbe lefutása, a húsvét előtti időszakban köszönhetően a jó időnek is, emelkedni kezdett. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.