1p

A Demokratikus Koalíció (DK) kevésnek tartja a januári 15 százalékos nyugdíjemelést, ezért egy újabb, tíz százalékos, visszamenőleges emelést javasol.

A DK országgyűlési képviselője csütörtöki, online sajtótájékoztatóján megismételte korábbi indítványukat, hogy a havi 142 ezer forintnál kevesebb nyugdíjban részesülők kapjanak egy egyszeri, százezer forintos támogatást. A támogatás összege a magasabb nyugdíjak esetében sávosan csökkenne - tette hozzá. Gy. Németh Erzsébet úgy fogalmazott: csak ezek az intézkedések enyhíthetik az "orbáni infláció, a történelmi élelmiszerdrágulás és a hétszeres gázáremelés" hatásait". (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!