TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Jelen állás szerint két negatív teszttel tudnak bejutni a mérkőzésre a külföldiek.

Szeptember 24-én rendeznék a szuperkupa döntőt a Puskás Arénában - amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi. A mai Kormányinfón ugyanis elhangzott, hogy a kormány sem látja előre, hogyan alakul a fertőzés a következő hetekben. Így adott esetben zárt kapussá is tehetik a mérkőzést, illetve a sportesemény megrendezése is kétségessé válhat.

Elmaradhat a meccs? (Fotó: UEFA) Elmaradhat a meccs? (Fotó: UEFA)

Jelen állás szerint 3000-3000 jegyet biztosítanak a német, valamint a spanyol klub szurkolói számára (a stadiont 30 százalékig lehet feltölteni, így magyar szurkolók is részt vehetnek az eseményen). A szeptembertől hatályos szabályok, illetve a sporttal kapcsolatos speciális eljárások alapján csak az a külföldi állampolgár léphet be szurkolóként Magyarország területére, aki legalább két negatív tesztet tud felmutatni két nap különbséggel.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Őket a repülőtérről buszok szállítanák a mérkőzés helyszínére, onnan pedig vissza a repülőtérre - mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki nyomatékosította, hogy ezek tervek, de végül a járvány alakulása fogja eldönteni, hogy mire van lehetőség, és mire nem.

Amiatt nem aggódik a kormány, hogy a lelátón átadhatják egymásnak a vírust a szurkolók. Az ATV kérdésére kifejtette, hogy ha valamelyik külföldi szurkoló esetleg nálunk fertőződne meg, akkor az már az állampolgársága szerinti ország gondja, hogy elvégezze a kontaktkutatást.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.