<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Így már 19-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon.

Újabb 3 személynél diagnosztizáltak új koronavírus-fertőzést, adta hírül a koronavírus.gov.hu. Most három magyar férfinél mutatták ki a betegséget, és ezzel hivatalosan összesen 19-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon. 

Az új fertőzöttek:

  • egy 67 éves férfi, aki munkájából adódóan sok külföldivel találkozik,
  • egy 41 éves férfi, aki Hollandiában és Angliában járt a közelmúltban,
  • és egy 27 éves férfi, aki együtt volt a szintén Izraelben járt egyik magyar fertőzöttel.

Mindhárman már a  Szent László kórházban vannak elkülönítve. Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően az ő esetükben is haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás, amelyet a járványügyi hatóságok a rendőrséggel együttműködve végeznek.

A hazai fertőzöttek közül 9 iráni, 1 brit, és 9 magyar állampolgár.

(koronavirus.gov.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.