2020. március 13. 10:14
mfor.hu

Így már 19-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon.

Újabb 3 személynél diagnosztizáltak új koronavírus-fertőzést, adta hírül a koronavírus.gov.hu. Most három magyar férfinél mutatták ki a betegséget, és ezzel hivatalosan összesen 19-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon. 

Az új fertőzöttek:

  • egy 67 éves férfi, aki munkájából adódóan sok külföldivel találkozik,
  • egy 41 éves férfi, aki Hollandiában és Angliában járt a közelmúltban,
  • és egy 27 éves férfi, aki együtt volt a szintén Izraelben járt egyik magyar fertőzöttel.

Mindhárman már a  Szent László kórházban vannak elkülönítve. Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően az ő esetükben is haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás, amelyet a járványügyi hatóságok a rendőrséggel együttműködve végeznek.

A hazai fertőzöttek közül 9 iráni, 1 brit, és 9 magyar állampolgár.

(koronavirus.gov.hu)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.