<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Egy hete az oroszok egyszer már leállították a Lengyelországon keresztül vezető csőrendszeren a szállítást. Szombaton a Jamal−Európa gázvezetéken keresztül nem jött gáz.

Ismét leállt a gázszállítás Németország felé a Jamal−Európa gázvezetéken keresztül szombaton – írta a TASZSZ orosz hírügynökség beszámolójára hivatkozva az index. Most is, mint a legutóbbi leállásnál, visszafelé indult el a gáz a vezetékben.

Oroszország egyszer már leállította a gázszállítást Lengyelországon keresztül október 30-án. A Gazprom vállalat akkor csak annyit reagált: az európai fogyasztók igényeit maradéktalanul teljesíteni fogják. A gázszállítás mintegy öt nappal később ismét megindult a Jamal gázvezetéken keresztül.

A gázvezeték négy ország területén halad át: Oroszország, Belarusz, Lengyelország és Németország. Tervezési kapacitása 32,9 milliárd köbméter gáz évente.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.