<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Bár az ellenzéki politikusnő az április 3-ai választásokon alulmaradt a Fidesz jelöltjével, Menczer Tamás államtitkárral szemben, a parlamentbe függetlenként bejutott Hadházy Ákos azt reméli, Szél Bernadett kapja meg Márki-Zay Péter át nem vett mandátumát.

Ismét posztolt Hadházy Ákos, aki az április 3-ai választásokon független jelöltként bejutott az új parlamentbe.

Széll Bernadett és Hadházy Ákos az MTV előtt 2018 decemberében. Fotó: a politikusok élő Facebook-közvetítéseSzéll Bernadett és Hadházy Ákos az MTV előtt 2018 decemberében. Fotó: a politikusok élő Facebook-közvetítése

Facebook-oldalán azt írta, a "tisztességtelen fetételek mellett lebonyolított, elcsalt választás következményei közül a Fidesz ismét kétharmados többsége mellett Szél Bernadett kiesése a legigazságtalanabb és legfájóbb. Az ellenzék egyik legaktívabb, legelszántabb, legnépszerűbb és hiteles tagja távozhat a parlamentből. Sajnos a kiesése az ellenzéki pártok rossz döntéseinek a következménye. Lehetett ugyanis tudni, hogy választókerülete “billegő” körzet: az ellenzéki lista nem szerepel ennyire katasztrofálisan az országban, Szél Bernadett simán nyerhetett volna, de azt is világosan lehetett előre jósolni, hogy rossz országos eredmény esetén veszíthet."

Szél Bernadett a Fidesz jelöltjével, Menczer Tamással a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárával szemben maradt alul.

"Csak remélni merem (és javaslom is), hogy Márki-Zay Péter át nem vett mandátumát neki ajánlják fel" - írta Hadházy Ákos, aki márciusban volt a Klasszis Klubunk vendége.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.