1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

 Választási kisokos és EP-mandátumkalkulátor készült.

Először tartják egy időben az európai parlamenti, az önkormányzati és a nemzetiségi választásokat, ezért még a szokásosnál is nehezebb a választási rendszerek és a szavazás módjára vonatkozó információk között eligazodni. Ezt kívánja segíteni a Political Capital választási kisokosa, amelyet magyarul és angolul is elkészítettek. A jobb megértést egy oktatóvideó is segíti:

Ráadásul a 24.hu és a Political Capital közös mandátumkalkulátort is készített. Ennek segítségével néhány pillanat alatt kiszámolható, hogy a pártok különböző listás támogatottsága hány mandátumot eredményezhet az Európai Parlamentben.

Ha további kérdése lenne!

A Klasszis Klub május 23-i vendége Somogyi Zoltán szociológus, a Political Capital társalapítója lesz. A 15:30-kor kezdődő rendezvényünk teljesen ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges hozzá, melyet az alábbi linken tehetnek meg:

Regisztráljon most! >>> 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!