TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Néhány nappal a közbeszerzési eljárás elindítása után visszavonták az állami cégek a tendert.

Bő egy héttel a meghirdetés után visszavonta „tanácsadás a koronavírus okozta károk mérséklésére” tárgyban kiírt közbeszerzését nyolc állami cég - vette észre a hvg.hu a közbeszerzési értesítőben.

Mint arról mi is beszámoltunk, a tanácsadást a Magyar Turisztikai Ügynökség, illetve az a körül működő egyéb állami vállalkozások (például az Orbán Ráhel volt évfolyamtársa által vezetett Magyar Divat & Design Ügynökség) rendelték volna meg, továbbá a Balatoni Hajózási Zrt. és a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. A 2022. december végéig szóló keretszerződésre a cégek összesen 5 milliárd forintot szántak. Az eset pikantériája az volt, hogy olyan feladatokat kellett volna ellátnia a nyertes vállalkozónak, amire év elején már kötöttek ezek a cégek egy szintén 5 milliárdos szerződést.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.