TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Választási célt szolgáló kezdeményezések vagy átgondolt döntések azok, amiket csöpögtetve tett közzé a kormány az elmúlt napokban a lakáspiac feltámasztására? A kételyekre és a várható következményekre is igyekszik rávilágítani a Hét videójában munkatársunk. 

A lakásépítés és felújítás felélesztését célozhatta meg a kormány, amikor - sokat késve és nem egyértelműen fogalmazva - ismertetett néhány fontos döntést. A keresleti oldalt ismét megtámasztották lakásonként jó pár millió forinttal, hiszen elvileg olcsóbbak lehetnek az új lakások azáltal, hogy januártól országosan 5 százalékos lesz az áfa és a családosok még ezt is visszaigényelhetik. A felújításra is adnak pár milliót, igaz, legfeljebb a végösszeg feléig, maximum 3 millió forint erejéig lehet számlát beadni.   

Miért nem lehet lényegesen olcsóbb mégis az új lakás és mi lesz a használtakkal? Milyen helyzetben van a kivitelezői szektor? És mi lesz a felújításra szánt pénzekkel? Ezekre a kérdésekre kereste a választ munkatársunk, Mester Nándor a Hét videójában.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.