<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A robogósok ennél rosszabbul járnak: ők egyszer sem tankolhatnak a hatósági áras üzemanyaggal.

Több olvasó is panaszkodott az új tankolási renddel kapcsolatban a 24.hu-nak. A portálnak nyilatkozó egyik olvasó például arról számolt be, hogy reggel 10 litert tankolt, és este is kellett tankolnia ugyanennyit. Mindkét alkalommal lecsippanttották a forgalmiját a Mol-kútnál, másodszorra azonban már nem tankolhatott ársapkásan. Közölték vele, a vonalkód beolvasásakor jelzett a rendszer, hogy aznapra már nem jogosult hatósági áras üzemanyagra.

Az üggyel kapcsolatban a Mol egyelőre még nem válaszolt a portál megkeresésére, de Bujdos Eszter, a Holtankoljak.hu ügyvezető igazgatója azt mondta: úgy tudja, a tankolási rend legutóbbi módosítása, július 30-a óta a Molnál egy forgalmival egy nap csak egyszer lehet ársapkásan tankolni, függetlenül a mennyiségtől.

Közben a robogósok ennél rosszabbul járnak. Szintén egy olvasó panaszkodott arról, hogy július 30-a óta hatósági áron nem, csak piaci áron adnak ki neki üzemanyagot. Ennek oka, hogy a robogóknak nincs forgalmi engedélye, így azt nem is tudják bemutatni a benzinkúton, annak igazolására, hogy a jármű magyar természetes személy birtokában van, aki jogosult a 480-as üzemanyagra.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.