<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Jazzy és a Klasszik rádió csak járulékos szerzemény lehetett, a fő fogás igazából a Pannon Plakát volt?

Tovább csökkenhet az ellenzék mozgástere a választási kampány hajrájában a HVG360 cikke szerint, miután Milkovics Pál magyar–cseh üzletember és Rogán Antalhoz hoz közel álló üzlettársa tovább bővítette médiaportfólióját. 

A 168 Órát, a Pesti Hírlapot és az Elle magazint is kiadó Brit Media tulajdonosa, a 2020 decemberében létrejött Michaeli, Schwartz & Brit Média Holding Zrt. tavaly az év utolsó napján lett a 90.9 Jazzy Rádió és Klasszik Rádió 92.1 tulajdonosa.

Emellett a HVG forrásai szerint a rádiók mellé, ugyanattól a tulajdonostól, csomagban megszerezték a Pannon Plakátot is.

A lap azt írja: a két kis lefedettségű és hallgatottságú rádiócsatorna inkább másodlagos, járulékos szerzemény lehetett, a fő cél a plakátos cég megvásárlása lehetett.

Jöhetnek ezekre a helyekre is a kék hátteres kormányhirdetések? Forrás: pannonplakat.huJöhetnek ezekre a helyekre is a kék hátteres kormányhirdetések? Forrás: pannonplakat.hu

Ezzel több száz, eddig piaci alapon értékesített plakáthely kerül át NER-közelinek mondható kezekbe. Ha ezeken majd nem hirdethet az ellenzék, akkor tovább szűkül a lehetősége, hogy a választási hajrában közterületi felületeken mutassa meg magát a szavazópolgároknak - írja a HVG360.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.