<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A testület továbbra is nagy erőkkel készül a 2023-as budapesti vb-re – erősítette meg a szervezet az ezzel kapcsolatos vitákra reagálva.

„Megértjük, hogy jövőre választások vannak Magyarországon, és ahogy az lenni szokott, a politikai pártok meghatározzák programjukat” – írta az ATV Híradójának küldött válaszában a Nemzetközi Atlétikai Szövetség a 2023-as budapesti atlétikai vb körüli vitákra reagálva. Hozzátették: remélik, hogy a 2023-as atlétikai világbajnokság nem válik „politikai futballá”.

A csatorna honlapja, az atv.hu szerint a szövetség továbbra is úgy látja, hogy a budapesti atlétikai vb nagy támogatást kapott a nyilvánosságtól az ajánlattételi eljáráskor. A szövetség saját megítélése szerint jó párbeszédet folytatott Budapest főpolgármesterével arról, hogy a vb-t és a 10 éves fenntarthatósági stratégiájukat összehangolják a magyar főváros környezetvédelmi programjával és ambícióival.

„Mindkét területen közös céljaink vannak” – érvelt a szövetség, majd megerősítette: az előkészületek jól haladnak, és a szervezet vezetői alig várják, hogy 2023 -ban megrendezhessék ezt a nagy világversenyt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.