<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p


			
		
		


		
		

Pintér Sándor belügyminiszter egykori rendészeti államtitkárának cége egyengeti a Mészáros Lőrinc által agyonszponzorált eszéki focicsapat elnökének fizetésképtelenné vált postai társaságának felszámolását. Keresik az adós vagyonát.

Még márciusi hír volt, hogy lezárult az új felszámolói névjegyzék létrehozására irányuló állami pályázati eljárás, amely arról szólt, a jövőben kik tevékenykedhetnek felszámolóként, vagyis kik végezhetik a fizetésképtelenné váló vállalkozások felszámolását. Az új névjegyzék keretszáma 130-ról 90-re csökkent, a 90 győztes cég közül pedig 54 korábban nem rendelkezett ilyen jogosultsággal, vagyis új szereplő a piacon.

Új felszámolót kaphattak a bajba jutott cégek Fotó: PixabayÚj felszámolót kaphattak a bajba jutott cégek Fotó: Pixabay

Az új listán felbukkant a Q-Tron Reorganizációs és Felszámoló Kft. is, a cég tulajdonosa pedig a BLK Corporation Kft. nevű cégen is keresztül Tasnádi László, volt III/II-es operatív tiszt, Pintér Sándor belügyminiszter egykori rendészeti államtitkára.

A Q-Tron Reorganizációs és Felszámoló Kft. sikeresen pályázott Magyarország Kormánya által kiírt felszámolói névjegyzékbe történő felvételére

- hirdeti is magáról a cég a honlapján.

Már 25 cég felszámolását végzik, a listán pedig május óta szerepel a City Mail Hungary Kft. is. A cégről lapunk írta meg, hogy mintegy 5 év után rivális nélkül maradt a Magyar Posta, ugyanis a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) törölte a City Mail Hungary Kft.-t az egyetemes postai szolgáltatást helyettesítő postai szolgáltatók listájáról. A törlés már tavaly június 26-án megtörtént, de az NMHH csak a közelmúltban helyezte az inaktívak közé a céget. Egy angyalföldi címre bejegyzett City Mail teljesen elérhetetlen volt az évek alatt, így azt sem lehet tudni, hogy hány darab levelet kézbesítettek.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.