<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hamarosan - írta ki egy sokat sejtető, de keveset mondó kép alá a miniszterelnök szerda délután.

Fontos bejelentést tesz Orbán Viktor ma délután-este - ezt egy Facebook-posztban jelentette be délután. A képen az látszik, hogy a miniszterelnök kamera elé állt:

A kép alatt annyi szerepel: Hamarosan - tapasztalataink szerint ez legalább 40 perces - egy órás várakozást jelenthet a bejelentés tényleges megérkezéséig.

Amikor legutóbb ilyen posztot tett közzé Orbán Viktor, akkor a jelzáloghitelek kamatának befagyasztása volt a téma.

Az év végi kormányinfón egy kérdésre válaszolva azt mondta a miniszterelnök, hogy a választásokig további jóléti intézkedések bejelentése várható - feltételezzük, hogy most egy vagy több ilyen kerülhet terítékre. Bármit is mond, a holnapi kormányinfón lesz lehetőség kivesézni a bejelentéseket.

FRISSÍTÉS: Orbán Viktor 6 élelmiszert érintő árstopot jelentett be - részletek: 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.