2020. március 22. 08:04
mfor.hu

Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az akciócsoportok vezetőivel tartott megbeszélést - erről egy rövid Facebook-videóban számolt be. 

Szombat este újabb videó jelent meg a miniszterelnök Facebook-oldalán, mely szerint épp az akciócsoportok vezetőivel tartott megbeszélést. A rövid videóban Orbán Viktor elmondta: helyzetösszegzésre fog sor kerülni és

"készül a haditerv hétfő reggelre. A helyzet egyre nehezebb". 

Vagyis egyáltalán nem esélytelen, hogy a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzettel összefüggésben újabb bejelentések várhatóak hétfőn. A miniszterelnök legutóbb szerda délután tett bejelentést, melynek során a legelső gazdaságélénkítő intézkedéseket ismertette. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.