<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az akciócsoportok vezetőivel tartott megbeszélést - erről egy rövid Facebook-videóban számolt be. 

Szombat este újabb videó jelent meg a miniszterelnök Facebook-oldalán, mely szerint épp az akciócsoportok vezetőivel tartott megbeszélést. A rövid videóban Orbán Viktor elmondta: helyzetösszegzésre fog sor kerülni és

"készül a haditerv hétfő reggelre. A helyzet egyre nehezebb". 

Vagyis egyáltalán nem esélytelen, hogy a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzettel összefüggésben újabb bejelentések várhatóak hétfőn. A miniszterelnök legutóbb szerda délután tett bejelentést, melynek során a legelső gazdaságélénkítő intézkedéseket ismertette. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.