1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az Accor szállodacsoporthoz tartozó hotel áprilistól fogadja első vendégeit.

Az Accor a Hotel Tokaj Kft.-vel kötött megállapodást a hotel üzemeltetésére. Az 55 szobás hotelnek helyet adó régi épületet teljesen rekonstruálták és felújították. A szálloda minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a Tiszára és Tokaj emblematikus hegyére.

A Mercure Hotel Tokaj lobbija. Fotó: Accor
A Mercure Hotel Tokaj lobbija. Fotó: Accor

Ez szimbolikusan például a fürdőszobák dekorációjában is megjelenik, a régió kiváló boraira pedig a korábbi szállodából megőrzött szőlőszem alakú lámpabúrák emlékeztetnek.

A tervezésnél olyan anyagokat, színeket használtak fel, amelyek a hotelt körülvevő természetben megtalálhatóak. A vendégeket étterem, fedett és szabadtéri úszómedencék és spa, valamint helyi finomságokat kínáló borbolt is várja.

Az új hotel tulajdonosa a többek között ingatlannal, turizmussal és mezőgazdasággal foglalkozó magyar Hotel Tokaj Kft. A cég már rendelkezik néhány szállodával az országban, például Hajdúszoboszlón, a Tokajhoz közeli népszerű fürdőhelyen. A Mercure Tokaj Center szállodát Sáros László jegyzi, a generáltervező a BORD Építész Stúdió volt.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!