<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Accor szállodacsoporthoz tartozó hotel áprilistól fogadja első vendégeit.

Az Accor a Hotel Tokaj Kft.-vel kötött megállapodást a hotel üzemeltetésére. Az 55 szobás hotelnek helyet adó régi épületet teljesen rekonstruálták és felújították. A szálloda minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a Tiszára és Tokaj emblematikus hegyére.

A Mercure Hotel Tokaj lobbija. Fotó: AccorA Mercure Hotel Tokaj lobbija. Fotó: Accor

Ez szimbolikusan például a fürdőszobák dekorációjában is megjelenik, a régió kiváló boraira pedig a korábbi szállodából megőrzött szőlőszem alakú lámpabúrák emlékeztetnek.

A tervezésnél olyan anyagokat, színeket használtak fel, amelyek a hotelt körülvevő természetben megtalálhatóak. A vendégeket étterem, fedett és szabadtéri úszómedencék és spa, valamint helyi finomságokat kínáló borbolt is várja.

Az új hotel tulajdonosa a többek között ingatlannal, turizmussal és mezőgazdasággal foglalkozó magyar Hotel Tokaj Kft. A cég már rendelkezik néhány szállodával az országban, például Hajdúszoboszlón, a Tokajhoz közeli népszerű fürdőhelyen. A Mercure Tokaj Center szállodát Sáros László jegyzi, a generáltervező a BORD Építész Stúdió volt.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.