1p

Március 20-ától a benzin literje átlagban bruttó 318, a gázolajé bruttó 335 forint lesz.

Mától a benzinért átlagban bruttó 20, míg a gázolajért bruttó 15 forinttal kell kevesebbet fizetni, de a holtankoljak.hu szerint ezzel még nincs vége az üzemanyagárak - kisebb megszakítással - január közepétól tartó csökkenésének, amit az idéz elő, hogy a koronavírus miatt a világpiaci kőolajárak jelentősen estek.

A péntektől érvényes újabb, jelentős árzuhanás eredményeként immár 80-100 forinttal is kevesebbe kerül a benzin, illetve a gázolaj, mint két hónappal ezelőtt. Utoljára négy éve voltak ennél olcsóbbak az üzemanyagárak, a benzin átlagára 2016 februárjában 317 forint volt, míg a gázolajé 2016 szeptemberében 334 forint.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!