TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Mennyi pénz kell a focibajnoki aranyhoz? És mennyi kell a régiós bajnokságokban? Kollégánk, Székely Sarolta a Trend FM Sportérték című műsorának volt a vendége, ahol alaposan körbejárták ezeket a kérdéseket.

Nagyon kiemelkedik a Fradi vagy a Fehérvár költségvetése a hazai labdarúgó-bajnokság mezőnyébmől, ám ez a régiós viszonylatban csak jobb esetben elég a középmezőnyhöz. Bár a 8-10 milliárd forintos büdzsé hazai szinten nagyon nagy, kimondhatjuk, hogy még mindig kevés ez a pénz. 

Fotó: MTI Fotó: MTI

A labdarúgóklubok költségvetését nézve számos probléma felfedezhető, főleg, ha annak összetételét nézzük. Hiszen még ha a hagyományosan nagy szurkolói táborral és háttérrel rendelkező Ferencvárost is nézzük, még esetükben is a bevételek több mint a fele bizonytalan és finanszírozási kockázatokra utaló egyéb bevételből származik. A piaci bevételek pedig kisebbségben vannak. Más kluboknál pedig még ennél is rosszabb ez az arány. Hogy erre mi jelenthetne megoldást és miből, hogyan költekeznek a magyar NBI-es klubok, ez mire elég nemzetközi szinten, és miért kevés a Fradi 10 milliárdos büdzséje, erről a témában hétfő reggel megjelent cikkünk társszerzője, Székely Sarolta beszélgetett a Trend FM Sportérték című műsorában. 

A beszélgetést itt hallgathatja meg:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.