2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

15-ből 8-an távoznak a szerkesztőség munkatársai közül, néhányan maguktól, a többségnek felmondanak.

A Media1 adta hírül, hogy az Index testvérlapjához, az Indamediához tartozó Napi.hu 15 fős munkatársi gárdájából ketten, köztük Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes felmondtak, hat embert pedig elbocsát az oldalt üzemeltető cég.

Domokos László főszerkesztő leváltása után távozik Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes is a Napi.hu szerkesztőségéből, valamint egy másik fontos munkatárs, Vámosi Ágoston is: mindketten már a felmondási idejüket töltik - írja a Media1. Rajtuk kívül a néhány napja kinevezett tartalomfejlesztési igazgató, Illisz László is távozik, ő egészségügyi okokkal indokolta lépését, ennek ellenére korábbi munkahelyére, az InfoRádióhoz tér vissza.

Vannak viszont, akik nem önként távoznak, a Media1 szerint a szerkesztőség hat tagjától is megválik Mucsányi Marianna tartalomigazgató.

"Ma a szerkesztőségben egymás után hivogatják be a munkatársakat, hogy ki az a 6 fő, akivel nem dolgoznak tovább azokon túl, akik már a felmondási idejüket töltik. Ez azt jelenti, hogy a 15 fős eddigi stábból mintegy 7 fő marad, de a Media1 információi szerint további távozások sem zárhatók ki a következő időszakban"

- írja a Media1, ahol azt is tudni vélik, hogy a tartalomigazgató és a szerkesztőség közötti ellentétek vezettek ezekhez a lépésekhez.

Új nevek is felmerültek már, a Napi.hu-hoz igazolhat Sánta András, illetve Németh Tamás is, utóbbi megbízott főszerkesztőként vezetheti a lapot. Németh korábban az Indexnél, a Világgazdaságnál, a HírTV-nél is dolgozott, de az Állami Számvevőszék kommunikációs munktatársa is volt egy időben.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!