<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

15-ből 8-an távoznak a szerkesztőség munkatársai közül, néhányan maguktól, a többségnek felmondanak.

A Media1 adta hírül, hogy az Index testvérlapjához, az Indamediához tartozó Napi.hu 15 fős munkatársi gárdájából ketten, köztük Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes felmondtak, hat embert pedig elbocsát az oldalt üzemeltető cég.

Domokos László főszerkesztő leváltása után távozik Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes is a Napi.hu szerkesztőségéből, valamint egy másik fontos munkatárs, Vámosi Ágoston is: mindketten már a felmondási idejüket töltik - írja a Media1. Rajtuk kívül a néhány napja kinevezett tartalomfejlesztési igazgató, Illisz László is távozik, ő egészségügyi okokkal indokolta lépését, ennek ellenére korábbi munkahelyére, az InfoRádióhoz tér vissza.

Vannak viszont, akik nem önként távoznak, a Media1 szerint a szerkesztőség hat tagjától is megválik Mucsányi Marianna tartalomigazgató.

"Ma a szerkesztőségben egymás után hivogatják be a munkatársakat, hogy ki az a 6 fő, akivel nem dolgoznak tovább azokon túl, akik már a felmondási idejüket töltik. Ez azt jelenti, hogy a 15 fős eddigi stábból mintegy 7 fő marad, de a Media1 információi szerint további távozások sem zárhatók ki a következő időszakban"

- írja a Media1, ahol azt is tudni vélik, hogy a tartalomigazgató és a szerkesztőség közötti ellentétek vezettek ezekhez a lépésekhez.

Új nevek is felmerültek már, a Napi.hu-hoz igazolhat Sánta András, illetve Németh Tamás is, utóbbi megbízott főszerkesztőként vezetheti a lapot. Németh korábban az Indexnél, a Világgazdaságnál, a HírTV-nél is dolgozott, de az Állami Számvevőszék kommunikációs munktatársa is volt egy időben.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.