<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Eltávolítják az Indamedia gazdasági portáljának, a Napi.hu-nak a főszerkesztőjét, Domokos Lászlót.

Domokos több mint 20 éven át volt a Napi Gazdaság és a Napi.hu szerkesztőségének tagja.

Több forrásból is arról értesült a Media1, hogy távozik a Napi.hu éléről Domokos László. A szerkesztőségen belül nagy megbecsültségnek örvendő Domokos 20 év után kénytelen otthagyni azt a szerkesztőséget, ahol először a Napi Gazdaság, majd a Napi.hu munkatársaként dolgozott.

20 év után kell mennie. Fotó: wikipedia
20 év után kell mennie. Fotó: wikipedia

A Media1 úgy tudja, hogy Domokos László nem önszántából távozik egy hétfői döntés értelmében, hanem az Indamedia főnöksége kezdeményezte az eltávolítását, s a bejelentés óta többen is a felmondásukat fontolgatják.

Domokos az ügyben nem nyilatkozott.

A lap azt írja, hogy minap egy meglehetősen pr-szagú és csak szűk körnek eljuttatott közleményben az Index.hu-t is tulajdonló Indamedia cégcsoport annyit jelentett be, hogy Illisz Lászlót, az Inforádió jelenlegi felelős szerkesztőjét nevezik ki üzletfejlesztési- és tartalomfejlesztési igazgatónak a Napi.hu élére. Az új vezető kinevezésének időpontját a közlemény egyébként nem tartalmazta. Feladata az lesz, hogy még az idén átmárkázza és megújítsa a portált. A közleményben Ziegler Gábor, az Indamedia vezérigazgatója és társtulajdonosa hozzátette, hogy Illisztől azt is várják, hogy

„a Napi.hu – megőrizve jelenlegi értékeit – szélesítse a tartalomkínálatot, aktuális, elemző cikkeivel még jobban képes legyen megszólítani a felsővezetőket éppúgy, mint a hazai kkv-szektor szereplőit”.