1p

Január vége óta eddig 433 teszt lett pozitív.

Az elmúlt 24 órában mindössze egy esetben mutattak ki koronavírus-fertőzést a zárt buborékrendszeren belül a pekingi téli olimpián.

Az amerikai Mariah Bell a rövidprogramját mutatja be a női műkorcsolyázók versenyében (Fotó: MTI/Kovács Tamás)
Az amerikai Mariah Bell a rövidprogramját mutatja be a női műkorcsolyázók versenyében (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Az insidethegames.biz honlapja szerint a csaknem 64 ezer résztvevő közül egy kivételtől eltekintve mindenkinek negatív lett a hétfői tesztjének az eredménye. Vasárnap fordult elő először, hogy egyetlen pozitív eredmény sem született a buborékban, de a pekingi reptéren akkor hárman is fennakadtak az érkezést követő tesztelésen - adta hírül az MTI.

A 23 újonnan érkező akkreditált személy közül ezúttal senkinek sem lett pozitív a koronavírustesztje a pekingi reptéren, így összességében a hétfői adatok a legkedvezőbbek a téli játékok alatt.

Január 23-a óta összesen közel 1,5 millió koronavírustesztet végeztek el a kínai fővárosban, ebből 433 lett pozitív.

A pekingi téli olimpia vasárnapig tart, ezt követően a paralimpiára március 4. és 13. között kerül sor.

(MTI) 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!