<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Január vége óta eddig 433 teszt lett pozitív.

Az elmúlt 24 órában mindössze egy esetben mutattak ki koronavírus-fertőzést a zárt buborékrendszeren belül a pekingi téli olimpián.

Az amerikai Mariah Bell a rövidprogramját mutatja be a női műkorcsolyázók versenyében (Fotó: MTI/Kovács Tamás)Az amerikai Mariah Bell a rövidprogramját mutatja be a női műkorcsolyázók versenyében (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Az insidethegames.biz honlapja szerint a csaknem 64 ezer résztvevő közül egy kivételtől eltekintve mindenkinek negatív lett a hétfői tesztjének az eredménye. Vasárnap fordult elő először, hogy egyetlen pozitív eredmény sem született a buborékban, de a pekingi reptéren akkor hárman is fennakadtak az érkezést követő tesztelésen - adta hírül az MTI.

A 23 újonnan érkező akkreditált személy közül ezúttal senkinek sem lett pozitív a koronavírustesztje a pekingi reptéren, így összességében a hétfői adatok a legkedvezőbbek a téli játékok alatt.

Január 23-a óta összesen közel 1,5 millió koronavírustesztet végeztek el a kínai fővárosban, ebből 433 lett pozitív.

A pekingi téli olimpia vasárnapig tart, ezt követően a paralimpiára március 4. és 13. között kerül sor.

(MTI) 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.