2020. április 8. 14:16
mfor.hu

A kijárási korlátozás változtatásáról, kiterjesztéséről végül nem beszélt az operatív törzs, más témák voltak a fókuszban.

Most először Novák Katalin család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár is részt vett a tájékoztatón, ám az előzetes várakozásokkal ellentétben új intézkedést nem jelentett be.

Az országos tisztifőorvos kötelező ellenőrzést rendelt el az idősotthonokban, Kiss Róbert rendőr alezredes a magatartási szabályszegések számának növekedéséről beszélt, kérdésünkre pedig azt a választ is megkaptuk, hogyan befolyásolják a vírus fertőzőképességét az apró változások - tudósításunkat itt olvashatja, alább pedig a teljes tájékoztatót megnézheti:

Címlapkép forrása: Novák Katalin Facebook-oldalán megjelent videó

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.