TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

November elsejei hatállyal kormánybiztosisá nevezték ki Lázár Jánost. 

A Magyar Közlöny hétfői számából derült ki, hogy november elsejei hatállyal kormánybiztossá nevezték ki Lázár János, a Miniszterelnökség egykori vezetőjét azok után, hogy augusztustól dohányzásügyi miniszteri biztos lett, októbertól pedig kormánybiztosként felel a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért.

Forrás: Lázár János/Facebook Forrás: Lázár János/Facebook

Feladata lesz 

  • figyelemmel kísérni a  folyamatban lévő, uniós és hazai forrásból megvalósuló, nemzetgazdasági szempontból kiemelt Hódmezővásárhely–Szeged tramtrain projekt végrehajtását,
  • valamint koordinálnia kell a regionális jelentőségű, határon átnyúló, Szeged–Szabadka–Baja vonal kialakítását is. 

Munkáját a miniszterelnök felügyeli, tevékenységét pedig díjazás nélkül látja el. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.