2018. november 6. 08:48
mfor.hu

November elsejei hatállyal kormánybiztosisá nevezték ki Lázár Jánost. 

A Magyar Közlöny hétfői számából derült ki, hogy november elsejei hatállyal kormánybiztossá nevezték ki Lázár János, a Miniszterelnökség egykori vezetőjét azok után, hogy augusztustól dohányzásügyi miniszteri biztos lett, októbertól pedig kormánybiztosként felel a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért.

Forrás: Lázár János/Facebook Forrás: Lázár János/Facebook

Feladata lesz 

  • figyelemmel kísérni a  folyamatban lévő, uniós és hazai forrásból megvalósuló, nemzetgazdasági szempontból kiemelt Hódmezővásárhely–Szeged tramtrain projekt végrehajtását,
  • valamint koordinálnia kell a regionális jelentőségű, határon átnyúló, Szeged–Szabadka–Baja vonal kialakítását is. 

Munkáját a miniszterelnök felügyeli, tevékenységét pedig díjazás nélkül látja el. 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.