<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Szerencsejáték Zrt. újabb 2 milliárd forint jutalékkifizetést tervez 2021-ben a tavalyi közel 5 milliárd forint után, így minden egyes szerencsejáték termék eladása után pénzbeli támogatáshoz jutnak a társasággal partneri szerződésben álló kis- és középvállalkozások és azok dolgozói - közölte a lottótársaság az MTI-vel pénteken.

Kiemelték: az értékesítőket ösztönző program egy újabb eleme a viszonteladói hálózatot támogató akciótervnek. A vállalat azzal a céllal indította el tavaly májusban az akciótervét, hogy ellensúlyozza a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásait a partneri lottózói hálózatában - idézték fel. A partneri hálózat közel 90 százaléka, azaz 2143 kis- és közepes vállalat csatlakozott a programhoz - tették hozzá.

A közlemény szerint a programba belépők vállalták, hogy egyetlen munkavállalót se bocsátanak el 2021 évvégéig, emellett magasabb színvonalra emelik az értékesítést, illetve végrehajtják a nemzeti lottótársaság által meghatározott fejlesztéseket.

A Covid-19 járvány első hulláma alatt komoly forgalomeséssel küzdött a viszonteladói lottózói hálózat, a nyár folyamán azonban visszaépültek bevételeik és az utolsó negyedév egyes heteiben jóval meg is haladták a járvány előtti időszakot - tájékoztatott a társaság.

Az új programelem mostani bevezetését alapos előkészítő munka előzte meg, a tavalyi év második felében teszt programot indított a Szerencsejáték Zrt., mely során kidolgozta az értékesítők ösztönzésének kereteit és folyamatait - beleértve a szükséges informatikai fejlesztéseket is. A nyolc hetes időszak alatt 50 partner 62 üzletének 215 értékesítője mintegy 30 millió forint jutalékkifizetés-jogosultságra tett szert, amely átlagosan több mint 80 ezer forint nettó többletjövedelmet jelentett.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.