Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	
mfor.hu

Ahogy azt már reggeli cikkünkben is jeleztük, csak pár óra választott el attól, hogy a hárommiliomodik ember is megkapja a koronavírus-elleni oltását. A mérföldkő elérését Orbán Viktor Facebook-videóban tudatta. 

"3 millió beoltott. Újabb mérföldkő." 

- ezzel a rövidke üzenettel osztotta meg a vakcinométert Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök. A néhány másodperces animációs videóból semmi más nem derül ki, csupán gyakorlatilag a tény került rögzítésre. 

Ez egyben azt is jelenti, hogy egy hét leforgása alatt félmillió embert sikerült beoltani Magyarországon.

Fotó: Orbán Viktor /Facebook Fotó: Orbán Viktor /Facebook

A múlt heti Kormányinfón elhangzottakból lehet tudni, hogy ez az újabb mérföldkő azt jelenti, hogy a kormánynak súlyos döntéseket kell meghoznia az újraindítás következő lépcsőfokát illetően. Véleményünk szerint ezeket majd a csütörtöki Kormányinfón jelenthetik be, vagy a szokásos, péntek reggeli rádióinterjújában maga Orbán Viktor személyesen ismertetheti. Bár hetek óta ismert, hogy április 19-én nyitnak az iskolák (a pedagógusok ezzel kapcsolatos aggályairól lásd cikkünket), nem elképzelhetetlen, hogy a következő héten egyéb módosítások is életbe lépnek majd. 

A következő mérföldkő a 3,5 millió lesz, amit minden jel szerint jövő hétfőn, kedden sikerül elérni. Ezzel kapcsolatban pedig maga a kormányfő is többször úgy nyilatkozott, hogy ennek elérése esetén újabb enyhítések jöhetnek. A lehetőségeket tegnapi cikkünkben fejtettük ki hosszabban. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.