2013. január 14. 10:25

Nettó 1,7 milliárd forintos keretösszeggel, a létesítési és üzemeltetési munkákkal kapcsolatos tervezési szolgáltatásra írt ki nyílt közbeszerzést a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az elvégzendő munka részleteit az a dokumentáció tartalmazza, amelyet 63 500 forintért vásárolhatnak meg a potenciális ajánlattevők. A tervezési feladat érinti az ajánlatkérő paksi, bátaapáti és püspökszilágyi telephelyeit is.

Az ajánlattevőnek az utóbbi két évben - összesen - legalább nettó 400 millió forint árbevételt kell felmutatnia, tervezői szolgáltatásból. Emellett az utóbbi három évből rendelkeznie kell - egyebek mellett - legalább egy nettó 30 millió forint értékű nukleáris létesítmények tervezési referenciával, és egy 200 millió forint értékű, kiégett fűtőelem tároló vagy radioaktív hulladéktároló létesítmények építéséhez kapcsolódó tervezési referenciával.

Az ajánlattételi határidő február 25. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelésnél az ár esik latba a legnagyobb súllyal.

MTI