2013. január 14. 10:25

Nettó 1,7 milliárd forintos keretösszeggel, a létesítési és üzemeltetési munkákkal kapcsolatos tervezési szolgáltatásra írt ki nyílt közbeszerzést a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az elvégzendő munka részleteit az a dokumentáció tartalmazza, amelyet 63 500 forintért vásárolhatnak meg a potenciális ajánlattevők. A tervezési feladat érinti az ajánlatkérő paksi, bátaapáti és püspökszilágyi telephelyeit is.

Az ajánlattevőnek az utóbbi két évben - összesen - legalább nettó 400 millió forint árbevételt kell felmutatnia, tervezői szolgáltatásból. Emellett az utóbbi három évből rendelkeznie kell - egyebek mellett - legalább egy nettó 30 millió forint értékű nukleáris létesítmények tervezési referenciával, és egy 200 millió forint értékű, kiégett fűtőelem tároló vagy radioaktív hulladéktároló létesítmények építéséhez kapcsolódó tervezési referenciával.

Az ajánlattételi határidő február 25. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelésnél az ár esik latba a legnagyobb súllyal.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.