1p

A frissen megjelent Nemzeti Korrupcióellenes Stratégia részeként vezetnék be.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint Csák János, a kultúráért és innovációért felelős miniszter Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen kapott feladatot arra, hogy dolgozzon ki ajánlást a  fiatal generáció szemléletformálása érdekében a  korrupciómegelőzési ismeretek felsőoktatási tananyagba történő integrálására 2024 júniusának végéig.

Ha mindez megtörtént, a kormány jelentést is vár a tárcavezetőktől. Konkrétumokat egyelőre nem tudni arról, hogy pontosan hogyan oktatnák a korrupciómegelőzést, az azonban sejthető, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tesztelik majd a stratégiát, ugyanis a kormány az intézmény rektorát – ő jelenleg Deli Gergely – is felkérte a közreműködésre.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!