TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Budapest egy hellyel előre lépett, így ma a 22. legkedveltebb üzleti célpont Európában - derül ki a Cushman & Wakefield legfrissebb piackutatásából. Az erősödés az olcsó munkaerőnek és a jelentős fejlődési potenciálnak köszönhető, írja a Napi Gazdaság.

Európában jelenleg London és Párizs a legkedveltebb üzleti célpont, s bár Budapest csak a 22., az elmúlt évekhez képest fejlődött, így a régióban a második helyen áll Prága után, maga mögé utasítva Varsót, Bécset és Bukarestet is.

Noha kiemelkedő helyezésünk az olcsó munkaerőnek is köszönhető, ugyanakkor a szakképzettség tekintetében meglehetősen a sor végén állunk. Árendás Gergely, a WING vezérigazgató-helyettese arra is rámutatott, bár Budapest infrastrukturális szempontból sem áll túl jó helyen, a közelmúltban átadott autópálya szakaszok a következő felmérés idejére módosíthatnak a sorrenden.

Az üzleti lehetőségekkel kapcsolatban Árendás megjegyezte, 2010-ben jelentősen visszaeső irodakínálatra számíthatunk, árkorrekcióra is szükség lesz, melyet a kisebb fejlesztők nem fognak túlélni. A szakember azt is kifejtette, fontos átrendeződések várhatóak, a központtól távoli, nehezen megközelíthető, első generációs irodaépületeknek nincs sok jövője a piacon, írja a Napi Gazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.