TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A hazánkba látogató turisták színvonalas kiszolgálása és a főváros megítélésének javítása érdekében működik együtt a Budapest Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. és a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. - írja a Világgazdaság.

A kooperáció értéke - amelynek kiemel pontjai az információs térképek, táblák és az ellenőröknél kapható idegen nyelvű tájékoztató táblák - hozzávetőleg 8-10 millió forint, s a költségeket teljesegészében a BTH állja.

A BKV korlátozott létszámú túrákat szervez a metró nagyközönség elől elzárt területeinek megtekintésére. A cég szóvivője szerint néhány éven belül megvalósulhat a Ferihegy és a belváros közötti tömegközlekedés rekonstrukciója, speciális buszjárat beindítását is tervezik - számol be a Világgazdaság. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.