2008. november 12. 07:09

A Hilton Hotels veheti át a budapesti Hotel Normafa üzemeltetését - írta a szerdai Világgazdaság.

A Hotel Normafa tulajdonosai - a Normafa Invest Kft. és a Soro Kft. - egyelőre nem kívántak nyilatkozni az ügyletről, mondván: még nem írták alá a szerződést. A szállodánál viszont úgy tudják, hosszabb távú beruházásról van szó: az új üzemeltető, a Hilton két-három éven belül teljesen átalakítaná és ötcsillagos szolgáltatásokkal bővítené a jelenleg 62 szobás épületet - olvasható a cikkben.

Magyarországon jelenleg két Hilton szálloda működik, és két további áll fejlesztés alatt. Előreláthatólag jövőre nyit a 216 szobás visegrádi Hilton, 2010-ben pedig Budaörsön adják át a negyedik magyarországi Hiltont. A már működő szállodák közül a Hilton Westend saját tulajdonú, a Várban található hotel pedig a Danubius-szállodalánc részeként üzemel - számol be a Világgazdaság. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.