2008. november 12. 07:09

A Hilton Hotels veheti át a budapesti Hotel Normafa üzemeltetését - írta a szerdai Világgazdaság.

A Hotel Normafa tulajdonosai - a Normafa Invest Kft. és a Soro Kft. - egyelőre nem kívántak nyilatkozni az ügyletről, mondván: még nem írták alá a szerződést. A szállodánál viszont úgy tudják, hosszabb távú beruházásról van szó: az új üzemeltető, a Hilton két-három éven belül teljesen átalakítaná és ötcsillagos szolgáltatásokkal bővítené a jelenleg 62 szobás épületet - olvasható a cikkben.

Magyarországon jelenleg két Hilton szálloda működik, és két további áll fejlesztés alatt. Előreláthatólag jövőre nyit a 216 szobás visegrádi Hilton, 2010-ben pedig Budaörsön adják át a negyedik magyarországi Hiltont. A már működő szállodák közül a Hilton Westend saját tulajdonú, a Várban található hotel pedig a Danubius-szállodalánc részeként üzemel - számol be a Világgazdaság. 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.