2011. február 17. 06:42

Jogszabály módosítással oldaná meg az egykulcsos adó bevezetése nyomán kialakult bérvitát a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) - mondta a testület elnöke Parragh László a csütörtöki Magyar Nemzetben.

Bár az MKIK elnöke nem árulta el a készülő jogszabály tervezet részleteit a lapnak, azt azonban hangsúlyozta: olyan jogszabály szükséges, amely segíti a cégeket a béremelés végrehajtásában.

Parragh László a Magyar Nemzetnek kifejtette: az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) működése nem felel meg a mai magyar gazdasági követelményeknek.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.