2008. november 24. 14:49

Új, négycsillagos termálhotel nyílik a Fertő-tavi Nemzeti Parknál, Seewinkel tájegységben - jelentette be Ernst Wastler, a kivitelező és üzemeltető VAMED AG elnöke hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

A St. Martins névre keresztelt hotel és a hozzá tartozó bungallók - a Burgenland tartomány Seewinkel tájegységében, Frauenkirchentől három kilométerre - egy sztyeppés területen épülnek, várhatóan 2009 decemberére készülnek el.

A komplexum az infrastrukturális fejlesztéseket is beleértve nyolcvan millió eurós beruházással épül és összesen 400 munkahelyet hoz létre. A létesítmény az első évben 70 ezer szállóvendéggel és közel 350 ezer napi látogatóval számol. A négycsillagos szálloda mellett egy naponta ezer fő befogadására alkalmas termálfürdő is épül.

A Seewinkel tájegységhez tartozó tizenhárom település együttesen 24,5 százalékos részesedést birtokol a tulajdonos SeewinkelTherme Besitz GmbH vállalkozásban.

A sajtótájékoztatón Burgenland tartomány vezetője, Hans Niessl kijelentette: a burgenlandi régió jövője a turizmusban van, ezért támogatják az ilyen és hasonló beruházásokat. A szálloda és a termálfürdő 23 hektáros területen épül, vezetői elsősorban a Közép-Európából érkező, néhány napos kikapcsolódásra vágyó turistákat célozzák meg.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.