TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Új, négycsillagos termálhotel nyílik a Fertő-tavi Nemzeti Parknál, Seewinkel tájegységben - jelentette be Ernst Wastler, a kivitelező és üzemeltető VAMED AG elnöke hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

A St. Martins névre keresztelt hotel és a hozzá tartozó bungallók - a Burgenland tartomány Seewinkel tájegységében, Frauenkirchentől három kilométerre - egy sztyeppés területen épülnek, várhatóan 2009 decemberére készülnek el.

A komplexum az infrastrukturális fejlesztéseket is beleértve nyolcvan millió eurós beruházással épül és összesen 400 munkahelyet hoz létre. A létesítmény az első évben 70 ezer szállóvendéggel és közel 350 ezer napi látogatóval számol. A négycsillagos szálloda mellett egy naponta ezer fő befogadására alkalmas termálfürdő is épül.

A Seewinkel tájegységhez tartozó tizenhárom település együttesen 24,5 százalékos részesedést birtokol a tulajdonos SeewinkelTherme Besitz GmbH vállalkozásban.

A sajtótájékoztatón Burgenland tartomány vezetője, Hans Niessl kijelentette: a burgenlandi régió jövője a turizmusban van, ezért támogatják az ilyen és hasonló beruházásokat. A szálloda és a termálfürdő 23 hektáros területen épül, vezetői elsősorban a Közép-Európából érkező, néhány napos kikapcsolódásra vágyó turistákat célozzák meg.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.