2008. november 11. 08:04

A jövő év második felében adja át az Academy Golf Club Budapest létesítményt a Bécsi út–Kiscelli Múzeum–Remetehegyi út–Perényi út által határolt lankás területen a fejlesztő GolfInvest Hungary Kft. Budapest, írja a Világgazdaság.

A Golf Akadémia Center & Club része lesz egy többszintes, 40 elütőhelyet magában foglaló, megvilágított gyakorlópálya és egy kilenclyukú executive golfpálya, valamint a kétezer négyzetméter területen elhelyezkedő úgynevezett short game practice area.

A golfozókat és klubtagokat kiszolgáló kétszintes, 500 négyzetméteres klubházban kap helyet a recepció, a golfshop, az öltözők, a golfjátékot analizáló helyiség, a club lounge, egy kávézó és több tárgyaló- és tanácsterem.

Az épülethez kapcsolódik az 500 négyzetméteres rendezvényközpont, amely akár 400 fős fogadások, vállalati partik, divatbemutatók és esküvők lebonyolítására is alkalmas lesz. A közel 1,5 milliárd forintért felépülő centrum üzemeltetője a fejlesztő lesz – mondta el a Világgazdaságnak Hegyi J. Attila elnök.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.