<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

A jövő év második felében adja át az Academy Golf Club Budapest létesítményt a Bécsi út–Kiscelli Múzeum–Remetehegyi út–Perényi út által határolt lankás területen a fejlesztő GolfInvest Hungary Kft. Budapest, írja a Világgazdaság.

A Golf Akadémia Center & Club része lesz egy többszintes, 40 elütőhelyet magában foglaló, megvilágított gyakorlópálya és egy kilenclyukú executive golfpálya, valamint a kétezer négyzetméter területen elhelyezkedő úgynevezett short game practice area.

A golfozókat és klubtagokat kiszolgáló kétszintes, 500 négyzetméteres klubházban kap helyet a recepció, a golfshop, az öltözők, a golfjátékot analizáló helyiség, a club lounge, egy kávézó és több tárgyaló- és tanácsterem.

Az épülethez kapcsolódik az 500 négyzetméteres rendezvényközpont, amely akár 400 fős fogadások, vállalati partik, divatbemutatók és esküvők lebonyolítására is alkalmas lesz. A közel 1,5 milliárd forintért felépülő centrum üzemeltetője a fejlesztő lesz – mondta el a Világgazdaságnak Hegyi J. Attila elnök.