2008. november 11. 08:04

A jövő év második felében adja át az Academy Golf Club Budapest létesítményt a Bécsi út–Kiscelli Múzeum–Remetehegyi út–Perényi út által határolt lankás területen a fejlesztő GolfInvest Hungary Kft. Budapest, írja a Világgazdaság.

A Golf Akadémia Center & Club része lesz egy többszintes, 40 elütőhelyet magában foglaló, megvilágított gyakorlópálya és egy kilenclyukú executive golfpálya, valamint a kétezer négyzetméter területen elhelyezkedő úgynevezett short game practice area.

A golfozókat és klubtagokat kiszolgáló kétszintes, 500 négyzetméteres klubházban kap helyet a recepció, a golfshop, az öltözők, a golfjátékot analizáló helyiség, a club lounge, egy kávézó és több tárgyaló- és tanácsterem.

Az épülethez kapcsolódik az 500 négyzetméteres rendezvényközpont, amely akár 400 fős fogadások, vállalati partik, divatbemutatók és esküvők lebonyolítására is alkalmas lesz. A közel 1,5 milliárd forintért felépülő centrum üzemeltetője a fejlesztő lesz – mondta el a Világgazdaságnak Hegyi J. Attila elnök.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.