<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Újabb 3 évig az Erste Bank Hungary forgalmazza a Wizz Air Hitelkártyákat, miután a 85 százalékban az osztrák Erste Group, 15 százalékban a magyar állam által tulajdonolt bank nyerte meg a kedvezményprogram üzemeltetésére kiírt tendert.

A nemzetközi légiforgalmi szervezet (IATA) éves jelentése szerint 2017-ben a világon összesen négymilliárdan szálltak repülőre, amely 7,3 százalékos bővülést jelent 2016-hoz viszonyítva. Az Eurostat adatai szerint pedig az Európai Unióban 2017-ben 1,043 milliárd utast szállítottak a légitársaságok, 7 százalékkal, 70,5 millió fővel többet, mint 2016-ban és 39 százalékkal többet, mint 2009-ben.

Akár évente több repülésre elegendő pontot lehet gyűjteniAkár évente több repülésre elegendő pontot lehet gyűjteni

A megváltozott légi közlekedési szokásokhoz igazodva a Wizz Air átalakította a már tíz éve létező Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó kedvezményprogramját, és új feltételeket vezet be a pontgyűjtésben, illetve a kedvezmények jóváírásában – olvasható az Erste Bank közleményében. Az új kedvezményprogram szerint a Wizz Air Hitelkártya használatakor minden, vásárlásra elköltött 100 forint után 1 pontot ír jóvá a pénzintézet, míg a Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén 100 forint után 2 pont jár. A kártyatulajdonosok Wizz Air pontokat havonta legfeljebb 250 ezer forint vásárlási összeg után kaphatnak.

Az ügyfelek a pontokat továbbra is egy évig használhatják fel a Wizz Airnél. Újdonság, hogy az Erste Bank a pontokat minden regisztrált Wizz Air Hitelkártya esetében 2019. április 1-jétől – az eddigi gyakorlattól eltérően – naponta automatikusan átvezeti a Wizz Air rendszerébe, így azt a kártyatulajdonosoknak már nem kell külön kezdeményezniük a NetBank felületén.

hirdetés

A Wizz Air oldalán nem regisztrált ügyfelek pontjai azonban továbbra sem kerülnek át automatikusan a Wizz Airhez, ezeket a pontokat az Erste Bank 6 hónapig tartja nyilván. A kártyatulajdonosoknak ennyi idő áll rendelkezésre regisztrálni, amelyet követően a pontjaikat ugyancsak naponta átvezeti a rendszer. A kártyához ingyenes utasbiztosítás jár, valamint az ügyfelek igénybe vehetik a Mastercard Airport Lounge szolgáltatásait is a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A Wizz Discount Club tagsággal továbbra is minden utazásnál jár kedvezmény a repülőjegyek árából. A változások a pontgyűjtés és beváltás szabályait érintik, a Wizz Air Hitelkártya egyéb pénzügyi kondíciói nem változnak. Az ügyfeleket a változás részleteiről postai úton tájékoztatja a pénzintézet.

Meglévő hitelkártya-birtokosok esetén az új feltételek 2019. március 1-jétől lépnek életbe, a 2018. november 1. és 2019. január 31. között igényelt kártyák esetében pedig 2019. június 1-jétől. Az ügyfeleket a változásokról postai úton tájékoztatja a pénzintézet. A 2019. február 1. után igényelt hitelkártyákat a megváltozott pontgyűjtési feltételekkel bocsátják ki.

A Wizz Air Hitelkártya által kínált kedvezmények és egyéb szolgáltatások mellé az Erste Bank Hungary két további – visszavonásig érvényes - bónusz promóciót is kidolgozott meglévő ügyfelei számára, melyre április 1-jéig lehet jelentkezni. A 2019. április 1-jétől elérhető Comfort és a Comfort Plus promóciós csomag esetében mindössze havi 990, illetve 1590 forintért a pontgyűjtési limit összege 450 ezer, illetve 650 ezer forintra növelhető. Wizz Air-szolgáltatások vásárlása esetén pedig nem 2, hanem 3, illetve 4 pontot ír jóvá a pénzintézet. Wizz Air Hitelkártyával évente akár több utazásra is elegendő Wizz Air-pontot lehet gyűjteni, melyekhez ezentúl bármikor, azonnal hozzá lehet férni.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.