2019. október 20. 10:58
-

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának zalaegerszegi állomásáról.

A Pénzügyi Tudatosság Diákfórum 2019 zalaegerszegi rendezvényének résztvevőit Dr. Vadvári Tibor alpolgármester köszöntötte:

Dr. Takács Dávid, a Budapesti Gazdasági Egyetem docense, oktatási dékánhelyettese arról is beszélt megnyitójában, miért fontos a pénzügyi tudatosság már a középiskolás diákoknak is:

A jövő bankfiókja már akkor is működik, ha egyetlen ember sem dolgozik benne - sőt, már ma is találunk ilyen "automata" kirendeltséget az országban.  Dr. Tófeji Edina, az M7 Takarék elnök-ügyvezetője a takarékszövetkezeti szektor átalakulásáról és innovatív banki megoldásokról beszélt:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.