2009. november 18. 12:41

Észrevették, hogy ez a nap más, mint a többi? Hogy nem egy álmos, unalmas novemberi hétköznapra ébredtünk, hanem kifordult a világ a sarkából?

Ha esetleg ezt a tényt nem sikerült konstatálni, kukk ide!

Az egyik vezető, és minőséginek számító hírgyűjtő oldal toplistája alapján reggel nyolckor a döbbeneté volt a világ.

A legolvasottabb hír:
Döbbenetes összeg! Ennyit kértek volna Bochkorék a folytatásért?

A Heti Válasz online verziója megdöbbentett minket azzal, hogy ma éjfélkor elhallgat  a Danubius és a Sláger, valamint az Index.hu tegnapi információi alapján egy mondatban megírja, hogy Boros és Bochkor fejenként több mint hatvanmilliót kért volna évente a Neo FM-től. Döbbenet!

A második
Döbbenet: milliókkal tartozik az ismert magyar színésznő

A portfolio.hu cikkéből és az Aegon alapkezelő jóvoltából megtudhatjuk, hogy Gábor Zsazsa 21 millióval tartozik az amerikai adóhatóságnak. Döbbenet!

A harmadik helyezett Story Online nem vacakolt a döbbenettel. Nekik nem is kell, ők nyíltan vállalják, hogy bulvármédiát írnak. A negyedik helyen azonban újra jön a döbbenet.

A negyedik
Döbbenet! Van gyógymód a rák ellen?

A stop.hu megállapítja, hogy van ellenszere a ráknak, az egészséges életmód. Döbbenet!

Aztan kisebb szünet jön a döbbenetsorozatban. Az ATV az RTL Klub-sztár (Fáy Miklós) folyamatos alázásának járt utána, aztán a legnagyobb döbbenetként jön két használható hír (a Webbetegtől és az Inforádiótól), majd a sort ismét egy döbbenet zárja.

A nyolcadik
A 168 óra Döbbenet! A cigányvajda "szereti a Jobbikot" címmel ír a sajóbábonyi eseményekről. Az igazi döbbenet, legalábbis számomra, hogy saját oldalukon már teljesen más a címe a cikknek, Erővel és börtönnel is "integrálna" a Jobbik. Döbbenet!

Arról nem is beszélve, hogy az mfor.hu-n is a döbbeneté a világ. Nálunk a brit T-Mobile  előfizetői adatainak milliós lopását sikerült döbbenetessé tenni.

Hát ugye, hogy döbbenetes napunk van! És mi lett volna, ha esetleg belenézünk a Blikkbe, a Borsba vagy a Napi Ászba?

eszpé

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.