<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Legalábbis a Kossuth Rádióban ennyi ideje nem szólt népéhez.

Ma reggel sem volt ott a miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában a korábban szokásos péntek reggeli interjú így megint elmaradt.

Orbán Viktor ezzel már 56 napja nem beszélgetett a Kossuth Rádió műsorvezetőjével az aktuális témákról.

A nyár végén a miniszterelnök hosszú szabadságra ment, hogy kipihenje a fáradalmakat, de hazatérése óta sem érezte úgy, hogy ilyen formában meg kéne szólalnia például a rezsiárak, az infláció, a háború, vagy éppen az uniós pénzek kérdésében - pedig attól azért igazán nem kell tartania, hogy túlságosan kemény kérdéseket kapna.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.