2p

Csak pár lépést kell tenni a Mátyás templomtól.

Ha még nem jelentkezett be, akkor irigykedhet Orbán Viktor. Hiába készíttetett magának nagy erkélyt a Karmelita kolostor Dunára néző oldalán, hogy onnan lenézzen. (mindent és mindenkit – a szerk.) Van egy nem is olyan messze lévő új hely, ahonnan jóval magasabbról lehet gyönyörködni a tűzijátékban és persze a budapesti panorámában.

A Hiltonban kialakított új terasz, a White Raven. Fotó: Danubius Hotels
A Hiltonban kialakított új terasz, a White Raven. Fotó: Danubius Hotels

A Hilton szálloda új teraszáról (hivatalos nevén: White Raven skybar & lounge -  a szerk.) és az ottani bárról van szó, amit pár hete adott át a Danubius Hotels. A mintegy egymilliárd forintba került beruházás kivitelezője a DVM Group volt. Elvileg százan  férnek el, válhetően sokan akarnak ott lenni. 

De ez a hiltonos hely nem sokáig lesz a legpazarabb budapesti kilátást nyújtó terasz. Letaszítja a trónról egy másik, már majdnem kész létesítmény. Az is budai, várhatóan idén, az év végén adják át és nagyon exkluzív.

Ez a Mol új felhőkarcolója a Rákóczi híd tövében. Elvileg szabadon látogatható lesz a 28 emelet magasban lévő kilátó. Reméljük, gyakorlatilag is. Persze, az új magassági bajnok által nyújtott augusztus esti élményhez az is kell, hogy jövőre is legyen tűzijáték augusztus 20-án.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!