<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A korán kelők bőven 10 óra előtt már megjárták a szavazóköröket. 

Németh Szilárd fideszes képviselő feleségével és lányával ment szavazni. Facebook-oldalára feltöltött videó tanúsága szerint havas esőben, elsőként érkezetek a szavazókörbe:

Németh Szilárd eztán már arról posztolt, hogy későn jött a tél. Az a bejegyzésből sajnos nem derült ki, hogy merre repült a hógolyó. 

Varga Judit igazságügyi miniszter szintén a családjával, a férjével és három fiával voksolt. Mint írta: 

"Soha nem volt még akkora tétje a választásoknak az elmúlt 30 évben, mint most".

"Bár havazott, a fiú-részleg szavazott!" - ezt már Varga Mihály pézügyminiszter tette ki a közösségi oldalára a szavazás után.

"Ma arra is szavaztam, hogy legyen jobb vidéken élni. Hogy érvényt szerezzünk annak a programnak, amely több fejlesztést biztosít a vidéki településeknek és több lehetőséget a vidéki embereknek" - írta közösségi oldalán Lázár János.

A hódmezővásárhelyi fideszes politikus feleségével és egyik fiával érkezett a választásra. 

Lázár János már bedobta. Fotó: Lázár János Facebook-oldalaLázár János már bedobta. Fotó: Lázár János Facebook-oldala

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.