<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje elismerte a Fidesz választási győzelmét, de szerinte az nem egy szabad és demokratikus választáson született.

A választási vereség utáni beszédében azt mondta: le van taglózva, nem akarja titkolni csalódottságát, szomorúságát.

Hozzátette: tudták, hogy nagyon egyenlőtlen küzdelem lesz a választási rendszer és a médiaviszonyok miatt, a „hazugságokkal”, a „gyűlöletkampánnyal”. Elismerte a Fidesz győzelmét ezen „a rendszeren belül”, de hozzátette: az nem egy szabad és demokratikus választáson született. Szerinte megtettek mindent, kiváló programjuk volt, de a propaganda megnyerte a választást a Fidesznek.

Beszélt arról is, hogy itt maradnak, nem mennek el Magyarországról, és folytatni fogják a küzdelmet.

Márki-Zay Péter,  az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén a Városligeti Műjégpályán 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Illyés TiborMárki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén a Városligeti Műjégpályán 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

"Nehéz idők jönnek", "most nem szabad elengedni egymás kezét", fogalmazott.

Hozzátette: a számszerű többség Orbán Viktor oldalán van, de a becsület nem veszett ki Magyarországról.

"A tisztességes Magyarországba vetett hitünket nem adhatjuk fel soha", fogalmazott.

„Mi itt maradunk (…)  Ne adjátok fel” – zárta beszédét.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.