TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Kormányhatározat jelent meg róla.

Egy a gödi különleges gazdasági övezettel kapcsolatos kormányhatározatot is tartalmaz a szerda este megjelent Magyar Közlöny. Az intézkedés szerint

11,9 milliárd forintból kell fejleszteni a gödi ipari-innovációs fejlesztési területhez kapcsolódó vízközmű-hálózatot.

A határozat ezen felül 2021-re 10,9 milliárd forintos keretet jelöl ki az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak az Állami többletfeladatok jogcímcsoport terhére.

Van még egy friss intézkedés: a határozat Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli minisztert bízza meg a feladattal, hogy – a DMRV Dunamenti Regionális Vízmű Zrt. útján – vonja be a projektbe az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Kft.-t.

Az NFP a gödi vízközmű-fejlesztésben tervezési, mérnöki, műszaki és ellenőri feladatokat lát majd el, valamint a DMRV Zrt. nevében lefolytatja a kivitelezési szerződéshez kapcsolódó közbeszerzési eljárásokat, és ellátja a kapcsolódó projektmenedzsment-feladatokat is. A határozat szerint az NFP bevonását Mágernek a forrás rendelkezésre állását követően azonnal meg kell oldania.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.