2017. augusztus 22. 09:13

A gyűlöletkampányáról elhíresült szakembert Száraz István volt cége segíti majd a munkában.

Komoly reklámkampányt szervezett a "Fogyasztóbarát termék"-nek minősített lakáscélú jelzáloghiteleknek a Magyar Nemzeti Bank, derül ki a Közbeszerzési Hatóság oldalára felkerült összefoglaló tájékoztatásból. 

A jegybank nyílt eljárásban a kormány új kedvenc kommunikációs csapatát, a gyűlöletkampányról elhíresült, de azóta már számtalan zsíros szerződést megcsípett Balásy Gyula cégét, a New Land Media Kft.-t, valamint a néhány hónapja még az Origo-val együtt Száraz István tulajdonában álló, azóta már eladott Frank Digital Kft.-t látta érdemesnek a feladatra. Más pályázó mondjuk nem is volt.

módosított plakát a híres gyűlöletkampányban

A lakáshiteles reklámkampány, mint az a szerződés tartalmi elemek bontásából kiderül, egészpályás letámadás lesz, plakátokon, szórólapokon, rádiós- és filmes szpotokon, valamint online felületeken és újságokban is találkozunk majd a hirdetésekkel. Mindezért a nyertes páros 1,5 milliárd forintot kap majd, a reklámhadjáratot pedig a keretösszeg kimerüléséig, vagy legkésőbb 2019. december 31-ig kell kipörgetniük.

Elég nehéz követni manapság a New Land Media sikereit, de azért mi igyekszünk: Balásyék júniusban kötöttek 1 milliárdos szerződést a Magyar Fejlesztési Bankkal, pénzügyi termékek promózására, májusban 500 millió ütötte a markukat Schmidt Mária első világháborús emlékévének reklámozására, márciusban pedig az MNB bankjegycsere-programjának kampányát vitték el, 450 millióért.

A Frank Digital is jó ismerősünk már, Száraz volt cége márciusban az 1956-os emlékév kapcsán tett zsebre 522 millió forintot hat darab szerződésnek köszönhetően, illetve fejlesztettek mobil applikációt is a vizes vb-re, de azt nem tudni, mennyiért.

A nyertes párost egyébként további cégek segítik az aktuális kampányban, alvállakozóként az On Ad Production Kft. és a Goodwill Communications Tanácsadó Kft. csatlakozott hozzájuk. Szerződéskötésre augusztus 24-e után kerülhet sor, a szerződéskötési moratórium után, mely időszakot ebben az esetben meglehetősen szűkra szabták.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.