2015. január 23. 10:55

Számos felületen találkozhatunk majd a Posta hirdetéseivel.

1,69 milliárd forintos keretszerződést kötött a Magyar Posta az Initiative Média Kft.-vel hirdetési és marketingszolgáltatásokra – derült ki az európai közbeszerzési lapból.

A szerződés keretében a nyertes cég médiatervezési, médiafoglalási és- vásárlási szolgáltatásokat nyújt majd különös tekintettel a PR és marketing célú hirdetések megjelentetésére, illetve kampányokra, nyomtatott, elektronikus és on-line médiában, valamint a kültéri hirdetési felületeken.

A magyar közbeszerzési hatóság adatai szerint a cég 2011-ben is szerződött már a Postával hasonló feladatokra. Akkor 760 millió forint volt a szerződés összértéke.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.