2017. október 17. 12:19

Szint hihetetlen, hogy mik derültek ki a világ egyik legjobban kereső sztárjáról, LeBron Jamesről.

Nagyon a fogához veri a garast az NBA legnagyobb sztárja, LeBron James. Az eddigi pályafutása alatt csak az NBA-ben 200 millió dollárt kereső kosarast régi barátja, és új csapattársa Dwyane Wade a liga olcsójánosának nevezte. A becslések szerint a szponzori pénzekkel bőven félmilliárd dollár feletti összjövedelemmel rendelkező James egy interjúban elismerte, hogy nem alaptalanul jegyzik meg ezt róla, mert valóban elég spórolós.

Ilyen átlagfizetések sincsenek sok helyen


Wade a riporternek elárulta, hogy csapattársa egészen elképesztő dolgokon spórol. Az egyik ilyen, amivel szembesítették LeBron Jamest, hogy nem hajlandó fizetni az adatforgalomért, és csak akkor netezik a telefonját, ha van wifi. A Cleveland Cavaliers arca elismerte, hogy ez igaz és azt is hozzátette, applikációkért sem hajlandó fizetni. Csak olyan alkalmazások vannak a telefonján, amelyek ingyenesek.

A játékos nevetve még azt is elismerte, hogy zenét is általában a Pandora nevű online szolgáltató ingyenes rendszerében hallgat. A Pandorának ebben verziójában néhány dal után reklámot sugároznak, mint elárulta vicces amikor időnként olyan hirdetésekkel találkozik, amely arra biztatja a szurkolókat, hogy minél többen menjenek Cavs meccsre.

Az interjút készítő újságíró, rákérdezett tisztában van-e James, hogy ő egy nagyon tehetős ember. A sportoló azonban azt felelte, hogy bár megtehetné, akkor sem akar fizetni ilyen dolgokért.

mfor.hu