2017. október 17. 12:19

Szint hihetetlen, hogy mik derültek ki a világ egyik legjobban kereső sztárjáról, LeBron Jamesről.

Nagyon a fogához veri a garast az NBA legnagyobb sztárja, LeBron James. Az eddigi pályafutása alatt csak az NBA-ben 200 millió dollárt kereső kosarast régi barátja, és új csapattársa Dwyane Wade a liga olcsójánosának nevezte. A becslések szerint a szponzori pénzekkel bőven félmilliárd dollár feletti összjövedelemmel rendelkező James egy interjúban elismerte, hogy nem alaptalanul jegyzik meg ezt róla, mert valóban elég spórolós.

Ilyen átlagfizetések sincsenek sok helyen


Wade a riporternek elárulta, hogy csapattársa egészen elképesztő dolgokon spórol. Az egyik ilyen, amivel szembesítették LeBron Jamest, hogy nem hajlandó fizetni az adatforgalomért, és csak akkor netezik a telefonját, ha van wifi. A Cleveland Cavaliers arca elismerte, hogy ez igaz és azt is hozzátette, applikációkért sem hajlandó fizetni. Csak olyan alkalmazások vannak a telefonján, amelyek ingyenesek.

A játékos nevetve még azt is elismerte, hogy zenét is általában a Pandora nevű online szolgáltató ingyenes rendszerében hallgat. A Pandorának ebben verziójában néhány dal után reklámot sugároznak, mint elárulta vicces amikor időnként olyan hirdetésekkel találkozik, amely arra biztatja a szurkolókat, hogy minél többen menjenek Cavs meccsre.

Az interjút készítő újságíró, rákérdezett tisztában van-e James, hogy ő egy nagyon tehetős ember. A sportoló azonban azt felelte, hogy bár megtehetné, akkor sem akar fizetni ilyen dolgokért.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.