TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2012. november 29. 11:04

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Magyar Posta Zrt. Az egy évre szóló szerződéssel a cég szabadon felhasználható ötvenmillió forinttal támogatja a magyar futballt.

A csütörtöki sajtótájékoztatón Csányi Sándor, az MLSZ elnöke elmondta, az elmúlt évek munkájának eredménye, hogy egyre több vállalat és gazdasági szervezet csatlakozik a magyar labdarúgáshoz. "Külön öröm számomra, hogy a kiemelkedő presztízzsel bíró posta is mögénk állt, ez egyfajta elismerés a munkánknak" - tette hozzá.

A szerződést ünnepélyes keretek között Kasza Bernadett, az elmúlt év legjobb kézbesítője adta át a feleknek. Geszti László, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója egy bélyegkülönlegességeket tartalmazó albumot nyújtott át Csányi Sándornak, aki egy labdát ajándékozott neki.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.