<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az eddigiekben Research in Motion (Rimm) néven futó telefongyártó cég, amely a BlackBerry telefonokat gyártja, felveszi az általa készített eszközök nevét.

Az új név égisze alatt a cég bemutatta az új telefonját, a BlackBerry 10-est, ami modern operációs rendszerrel fut, és ezzel a BlackBerry marketing igazgatója szerint lekörözi a versenytársak hasonló rendszereit.

A telefon valamikor március folyamán jelenik meg az USA-ban 199 dolláros árral. A piac 12 százalékos eséssel honorálta a bejelentést, mivel a cég nem tájékoztatta a befektetőket arról, hogy Európában és Ázsiában mikor kerül a boltok polcaira a készülék. A papír viszont 50 százalékot ugrott bő egy hónap alatt, volt miből visszaadni, olvasható az Equilor hírlevelében.

mfor.hu