1p

A megkérdezett munkavállalók 83 százaléka állítja, hogy nem iszik alkoholt az ebédjéhez.

Mindez jó hír a vezetőknek, akik gyakran aggódnak, a munkaebédek nem lesznek-e rossz kihatással a délutáni munkavégzésre.

Mindössze a brit alkalmazottak 17 százaléka fogyaszt alkoholt ebédszünetben, derül ki a tiptopjob kutatásából. Nagy-Britanniában sokan sörözőkben ebédelnek, de a többség tisztában van azzal, hogy bár az alkohol segítségével oldható a napi stressz, használata nem teszi megbízhatóbbá a teljesítményt. Elterjedtebb a kollégák munka utáni közös relaxációja egy sörözőben vagy bárban.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Előfizetőink máshol nem olvasott, higgadt hangvételű, tárgyilagos és
magas szakmai színvonalú tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Korlátlan hozzáférést adunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz is, a Klub csomag pedig a hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmazza.
Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!