Mindez jó hír a vezetőknek, akik gyakran aggódnak, a munkaebédek nem lesznek-e rossz kihatással a délutáni munkavégzésre.
 
 Mindössze a brit alkalmazottak 17 százaléka fogyaszt alkoholt ebédszünetben, derül ki a tiptopjob kutatásából. Nagy-Britanniában sokan sörözőkben ebédelnek, de a többség tisztában van azzal, hogy bár az alkohol segítségével oldható a napi stressz, használata nem teszi megbízhatóbbá a teljesítményt. Elterjedtebb a kollégák munka utáni közös relaxációja egy sörözőben vagy bárban.
 
A többség nem italozik az ebédszünetben
A megkérdezett munkavállalók 83 százaléka állítja, hogy nem iszik alkoholt az ebédjéhez.
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
												
												
												
												
												
												
												
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                